in

A Magnificent Ski Resort That Oversees the Snowy Hills

meta-project

Ski lovers who find themselves in Songhua Lake Resort of Jilin in China, a ski resort named “Stage of Forest” is waiting to offer them some rest and the best view of the snowy hillsides. The site is surrounded by luscious greenery in summer and covered by an overwhelming white snow in winter. It was designed by META and the architects made sure that the construction wouldn’t obstruct the surrounding nature more than it should. That’s why they chose to insert a small base and then add this large triangle at the top, which also offers better and fuller view of the hillside.

Advertisements

#1

meta-project

#2

meta-project
Advertisements

#3

meta-project

#4

meta-project
Advertisements

#5

meta-project

#6

meta-project
Advertisements

#7

meta-project

#8

meta-project
Advertisements

Looking at the resort from afar, it seems like a dark, free-floating monolith that looks the opposite of friendly. However, once getting closer, the light wood makes the construction a lot friendlier. While entering the resort, there are many dark spaces that come in complete antithesis with the bright view of the balcony.

Advertisements

What do you think?

0 points
Upvote Downvote
Advertisements